Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Natuurzuiver en van biologische herkomst 

Biologisch 

Green Vitality verkoopt alleen producten die natuurzuiver zijn en zo veel mogelijk van biologische herkomst. En het liefst van dichtbij: alle tincturen worden bijvoorbeeld geteeld en geproduceerd in Zeeland, Nederland. Om een bijdrage te leveren aan de gezondheid, groei en bloei van de aarde willen we onze planeet zo min mogelijk belasten. Daarom zijn we op weg om zo duurzaam mogelijk te werken en zitten we in een traject om ook als winkel biologisch (SKAL) gecertificeerd te worden. 

Biologische doelen bij Green Vitality 

Bij Green Vitality streven we naar een toekomst waarin biologische producten de norm zijn. Onze toewijding aan biologische producten is gebaseerd op onze overtuiging dat de natuurlijke wereld ons voorziet van alles wat we nodig hebben om gezond te blijven en ons welzijn te bevorderen. 

Kwaliteit en Zuiverheid 

Biologische producten worden geteeld zonder het gebruik van synthetische pesticiden, herbiciden, kunstmest en genetisch gemodificeerde organismen (GGO's). Dit zorgt voor producten van hogere kwaliteit en zuiverheid, vrij van schadelijke chemicaliën die onze gezondheid en het milieu kunnen schaden. 

Bescherming van het Milieu 

Door biologische landbouwpraktijken te ondersteunen, dragen we bij aan het behoud van biodiversiteit, de bescherming van de bodemkwaliteit en het verminderen van de belasting van het milieu. Biologische landbouw stimuleert ook het behoud van natuurlijke hulpbronnen en ondersteunt duurzame landbouwpraktijken.  

Gezondheid en Welzijn 

Biologische producten bevatten over het algemeen hogere niveaus van voedingsstoffen en antioxidanten, wat bijdraagt aan een gezondere levensstijl. Door biologische producten te consumeren, vermijden we ook de blootstelling aan schadelijke chemicaliën en dragen we bij aan ons algehele welzijn. Een belangrijk onderdeel van Groene Vitaliteit! 

Transparantie en Vertrouwen 

Bij Green Vitality streven we naar transparantie in onze toeleveringsketen. We werken samen met gecertificeerde biologische producenten en leveranciers om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan strikte biologische normen. Dit biedt onze klanten gemoedsrust en vertrouwen in de producten die ze bij ons kopen.  

Door onze focus op biologische producten streven we ernaar om een positieve impact te hebben op zowel individuele gezondheid als op het milieu. We geloven dat de keuze voor biologisch niet alleen goed is voor ons, maar ook voor de planeet waarop we leven.