Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Green Vitality: een nieuw hoofdstuk begint

Green Vitality: een nieuw hoofdstuk begint

Het is alweer een jaar geleden sinds het overlijden van Willem Jacobs, de oprichter van Kaardeshop. Als familie hebben we de draad opgepakt om zijn nalatenschap voort te zetten en de webwinkel te blijven ondersteunen.

Omdat we te maken hadden met een verouderde website, bleek dat het niet haalbaar was om hiermee door te gaan. We willen op een hart-gedragen wijze de waarde en grondslag van de Kaardeshop behouden. Juist omdat wij, Paul en Annelies, ook zelf aan de wieg van het bedrijf hebben gestaan. Met dit in gedachten zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe website.

We groeien door heel Europa

We zien dat onze klantenkring zich uitbreidt naar Europa en daarbuiten. Zij hebben bij ons ook de producten en betrokkenheid gevonden die hun gezondheid op de juiste wijze ondersteunt. Met de wetenschap dat de vraag naar zuivere, natuurlijke en biologische kruidenproducten groeit, besloten wij een nieuwe weg in te slaan. Uitgangspunt was een naam die in alle Europese landen waar onze producten gebruikt worden, in één keer duidelijk maakt waar we voor staan.

En zo werd Green Vitality geboren

Green Vitality staat voor Groene Vitaliteit. Het is een naam die direct de kern van ons bedrijf en onze missie communiceert. Waar ter wereld onze producten ook gebruikt worden. Met Green Vitality willen we onze klanten ondersteunen op hun reis naar een gezonder en vitaler leven.

Dit is slechts het begin van een nieuw hoofdstuk voor ons en we kijken ernaar uit om deze reis samen met jou voort te zetten.

Annelies Hendriks