Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Detox en reinig je lichaam

Ontgiften

Je bent vaak moe of niet helemaal fit. Je voelt je niet lekker zonder een duidelijk aanwijsbare reden. Je hebt huidproblemen of last van een zwakke spijsvertering. Herken je deze symptomen? Dan is het misschien een goed idee om een ontgiftingskuur te volgen. Ontgiften wordt ook wel “ontslakken” of “detoxen” genoemd.

Waarom detoxen

Om je gezondheid te verbeteren kun je detoxen. Het is een belangrijke trend, die inmiddels door jong en oud wordt omarmt. In het voorjaar start de natuur weer op. Dat maakt het een uitgelezen moment om je lichaam te reinigen met een detox kuur. Het helpt bij spijsverteringsproblemen, gewichtsverlies en kan je meer energie geven. Hoe?
Door bijvoorbeeld je dieet aan te passen: eet meer groenten en fruit, drink water en vermijd bewerkte voeding, alcohol en cafeïne. Kleine veranderingen, groot effect!

Wat is reinigen?

Reinigen is het proces van zuiveren en reinigen van het lichaam. Je wilt hiermee gifstoffen, afvalstoffen en andere schadelijke stoffen verwijderen uit je lijf. Reinigen begint bij veel water en kruidenthee drinken, bewegen en gezond (biologisch) eten. Ontgiften (detoxen) bestaat uit twee fases: het losmaken van de afval- of gifstoffen en vervolgens het uitleiden er van. Green Vitality heeft een grote keuze aan tincturen en andere (kruiden)producten die je daarvoor kunt inzetten. Onze producten Leverbitter, Leverschoon en Zeoliet zijn bij veel mensen favoriet! De lever is het belangrijkste ontgiftingsorgaan. Leverbitter en Leverschoon helpen bij reiniging en regeneratie van de lever.

Wat is ontgiften?

Ontgiften is het proces waarbij het lichaam wordt gereinigd van schadelijke stoffen en gifstoffen die zich hebben opgehoopt. Deze gifstoffen kunnen afkomstig zijn van verschillende bronnen. Vervuilde lucht, bewerkte voedingsmiddelen, chemicaliën in schoonmaakmiddelen etc. Toxische stoffen komen ons lichaam binnen via de lucht die we inademen, ons voedsel en omgevingsfactoren. Bij sommige ziektes kan het ook raadzaam je te ontdoen van afvalstoffen. Als afvalstoffen zich ophopen verzwakt je vitaliteit. Bij ontgifting ontdoe je je lichaam van zoveel mogelijk afvalstoffen. Je lichaam gebruikt hiervoor vooral het lymfevaatstelsel, de lever en de nieren.